FőoldalArchívumA Canon regionális tréningközpontja már több mint 2500 szakembert képzett ki
2009. július 29., szerda ::

A Canon regionális tréningközpontja már több mint 2500 szakembert képzett ki

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalatának budapesti regionális tréningközpontja három kontinensről több mint 2500 szervizmérnököt és technikust képzett ki az elmúlt két évtizedben


A Canon regionális oktató- és támogatóközpontja 1990 óta működik Budapesten, és nemzetközi tanfolyamaira tizennégy közép-kelet-európai országból, a közel-keleti régióból, Dél-Afrikából, valamint Törökországból is érkeznek résztvevők. Az oktatások többsége Budapesten folyik, de előfordulnak külföldi partnereknél szervezett helyi tanfolyamok is. A tréningközpont oktatói a termékekkel kapcsolatos műszaki képzéseket szerveznek a Canon saját szervize, valamint a partnerek számára. Ezen felül a regionális oktatóközpontban színelmélettel, színkezeléssel, továbbá a vállalat termékeinek értékesítésével kapcsolatos tanfolyamokat is tartanak. A 7 fős regionális oktató-és támogatóközpont a legújabb szakmai ismeretek átadásán túl garanciális panaszok műszaki kivizsgálásával, kompenzációs igények és műszaki deklarációk kezelésével is foglalkozik.

"A regionális tréningközpont elmúlt húsz éves működése során nemzetközi szinten is komoly szakmai elismeréseket vívott ki. A siker titka kollégáink elhivatottsága, folyamatos szakmai fejlődés iránti igénye, illetve a hosszú évek óta állandó, összeszokott csapatmunka" - mondta Sántics Csaba, a Canon Hungária Kft. Szervizvezetője, aki egyúttal a regionális oktató-és támogatóközpont munkáját is irányítja.

Canon Europe
A Canon Europe a világszerte ismert, fotográfiai és képalkotási technológiák vezető fejlesztő vállalatának, a japán Canon Inc. leányvállalata. Az 1937-ben alapított Canon Inc. több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az optikai kutatások és fejlesztések területén. A vállalat európai operatív központja Amstelveen-ben, Hollandiában található, ahol közel 500 munkatárssal rendelkezik. A Canon európai üzleti tevékenységének fókuszában két piaci terület áll: az üzleti megoldások piaca (Canon Business Solutions - CBS) az IT termékek, megoldások és szolgáltatások fejlesztését foglalja magába mind az irodai, mind a professzionális nyomdai környezetek számára, a végfelhasználói megoldások és otthoni képalkotás piaca (Canon Consumer Imaging - CCI) pedig a bemeneti megoldásokhoz tartozó digitális fényképezőgépek és kamerák, valamint a kimeneti megoldásokhoz tartozó tintasugaras nyomtatók fejlesztését jelenti.


További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény