FőoldalArchívumA Microsoft felvette referencialistájára a Fujitsu Technology Solutions tárolómegoldását
2009. július 08., szerda ::

A Microsoft felvette referencialistájára a Fujitsu Technology Solutions tárolómegoldását

A Fujitsu Technology Solutions FibreCAT SX88 diszkalrendszere kiváló értékelést kapott a Microsofttól. Miután sikerrel teljesítette az "Exchange Solution Reviewed Program (ESRP) - Storage 2.1" tesztsorozat követelményeit, a FibreCAT SX88 megoldás felkerült az Exchange környezethez ajánlott tárolók referencialistájára.Az ESRP a Microsoft arany fokozatú partnerei által fejlesztett nagy teljesítményű tárolórendszerek tesztelésével és rangsorolásával segíti az Exchange felhasználókat, hogy a szegmens legjobb termékeit választhassák. A listára kerüléshez a Microsoft partnerek termékeinek át kell esniük egy elődefiniált terhelési teszten, amellyel meghatározzák a megoldás által támogatott postafiókok számát, valamint az olvasási és írási műveletek elérési idejét


A kipróbált nagyvállalati funkciókat nyújtó FibreCAT SX88 a tesztek során bizonyította, hogy akár 5000 teli postafiókkal is jól boldogul. A Fujitsu Technology Solutions magas rendelkezésre állási szintű DuplexDataManager megoldásával együtt használva 51-ről 33 ms-ra csökkenti az írás elérési idejét. Ennek eredményeképpen feleannyi merevlemezzel nyújt ugyanolyan eredményt, mint a versenytársak tárolómegoldásai. Így a FibreCAT SX88 felhasználói jelentős költségmegtakarítással érhetnek el változatlan teljesítményt. Az FTS tárolója ilyen teljesítmény mellett 500-1500 postafiókot képes optimális szinten kezelni. Emellett jól skálázható, és a mobil eszközök mentéséhez, archiválásához, vírusellenőrzéséhez és támogatásához is elegendő kapacitást biztosít.
Dr. Helmut Beck, a Fujitsu Technology Solutions adattárolási üzletágának alelnöke kifejtette: "Az Efficient E-Mail kezdeményezés Microsoft ESRP tanúsítása újabb mérföldkő számunkra. A program segít a cégeknek kezelni az e-mailek mennyiségének robbanásszerű növekedését, és a vonatkozó egyre szigorúbb jogszabályi és adatmegőrzési követelményeket. Hardverek, szoftverek és szolgáltatások ötvözésével ideális Microsoft Exchange infrastruktúrát hoz létre. Ezért az Efficient E-mail kezdeményezés keretében használt tárolóeszköznek megfelelő teljesítménnyel kell rendelkeznie a legfejlettebb Exchange környezetek támogatásához."
A FibreCAT SX88 a kis- és középvállalatoknak szánt FibreCAT SX termékcsalád prémium szintű modellje. Csúcssebessége akár 50 százalékkal meghaladhatja a FibreCAT SX80 storage-ét.
Az ESRP eljárás leírása és a tesztelt termékek teljes listája elérhető az interneten.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény