FőoldalArchívumA Kingston Technology egy új memóriahűtő ventilátorral bővíti a HyperX termékcsaládot
2009. július 07., kedd ::

A Kingston Technology egy új memóriahűtő ventilátorral bővíti a HyperX termékcsaládot

A Kingston bejelentette a vadonatúj Kingston HyperX® ventilátor forgalmazását, amely júliustól kapható az EMEA régióban.A tökéletes memóriakörnyezet biztosítását célzó memóriahűtési megoldást kifejezetten a Kingston HyperX memóriamodulokhoz fejlesztették ki, amelyek így a jobb hűtés eredményeként nagyobb teljesítményre képesek


"A játékosok és a teljesítmény megszállottjai, akik a végtelenségig fejlesztik gépeiket az optimális teljesítmény érdekében, általában a hőleadással kapcsolatos kérdésekkel szeretnének foglalkozni a legkevésbé. A két 60 mm-es ventilátor állandó légáramlást biztosít a memóriamodulok körül, amely nagy teljesítményű hűtést és ennek köszönhetően pedig, csúcsteljesítményű memóriát eredményez" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "Az eloxált alumíniumból készült HyperX ventilátor legfeljebb hat memóriamodult képes befogadni, és bekapcsolásakor a ventilátor lapátjait nyolc apró, kék színű LED világítja meg"* - tette hozzá Kaszál Norbert.

Image Image

A készülék áramfogyasztása minimális, és a zaj sem okoz gondot, mivel a Kingston HyperX ventilátor csupán 25 dBA** zajkibocsátás mellett működik. A ventilátor kompatibilis a szabványos és a magasabb Kingston HyperX T1 memóriamodulokkal egyaránt, továbbá külön csomagban vagy az Intel Core i7 rendszerekhez készült Kingston 6 GiB-os, 2000 és 1800 MHz-es HyperX DDR3 háromcsatornás memóriakészletekkel együtt is elérhető.

* Egy teljesen feltöltött háromcsatornás rendszer hat modulja. A Kingston HyperX ventilátor a kétcsatornás rendszerekben is kiválóan használható, legfeljebb 4 modullal.
* * Maximális akusztikai zajszint: 28 dBA


További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény