FőoldalArchívumA CNW Citizennel erősíti portfólióját
2009. július 03., péntek ::

A CNW Citizennel erősíti portfólióját

Még Csehországhoz képest is 40% lemaradásunk van a vonalkódos nyomon követésbenA dokumentum- és tartalommenedzsment megoldásairól ismert CNW Rendszerintegrációs Zrt. együttműködési megállapodást kötött a Citizen Systems Europe-pal. A megállapodás értelmében a CNW Citizen vonalkód nyomtatókkal bővíti dokumentummenedzsment megoldásainak körét, mely jelentős előrelépést jelenthet hazánknak a nyugati országokhoz való felzárkózáshoz a vonalkód technológia terén


Az IBM, a Novell és a 3Com után, a Citizen Systems is együttműködő partnerévé vált a CNW Zrt.-nek, így immár a Citizen vonalkód nyomtatói is hozzájárulhatnak a hatékony dokumentumkezelő szolgáltatások kialakításához, amelyeknek a gyors és pontos automatikus iratazonosításban lesz szerepük.
A CNW ügyfelei közé olyan intézmények tartoznak, mint a Nyugat-Magyarországi Egyetem, a Nemzeti Hírközlési Hatóság, a MAVIR, a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ vagy a Gazdasági Versenyhivatal. A szélsőséges körülmények között is jól használható Citizen vonalkód nyomtatókkal a jövőben akár a logisztikai, akár a kis- és nagykereskedelmi vállalatok előtt is megnyílhat az út a CNW számára. A cég tapasztalatai szerint hatalmas érdeklődés övezi az integrált dokumentummenedzsment-megoldásokat, a megállapodásnak köszönhetően pedig ezentúl az igények még szélesebb körű kielégítésére is lehetőség nyílik.
"A gazdasági válság hatására a cégek egyre inkább érzik, hogy kiélezett versenyhelyzetben a hatékonyság és a gyorsaság minden korábbinál fontosabbá vált. A dokumentumkezelés megterhelő feladata ugyanakkor jelentős megtakarítási potenciál forrása lehet, és mi ennek kiaknázásában nyújtunk segítséget ügyfeleinknek. Hatékony iratkezelő szolgáltatásainkat a Citizen vonalkód nyomtatóinak köszönhetően most már olyan helyekre is eljuttathatjuk, ahol a helyi szélsőséges körülmények ezt nem tették lehetővé számunkra. Örömünkre szolgál, hogy a piac egyik legmagasabb színvonalú szállítójának berendezései kerülnek most be portfóliónkba." - fogalmazott Eperjesi Tamás, a CNW értékesítési igazgatója az együttműködés kapcsán.
A vonalkód nyomtató használatát tekintve, független piackutatók adatai és a Citizen Systems Europe saját kutatási eredményei szerint, hazánk jelentős lemaradást mutat a tőlünk nyugatabbra lévő országokhoz képest. Az Egyesült Államokban közel tízszer elterjedtebb a vonalkód technológia, mint Magyarországon, de az európai átlagtól is messze lemaradt a magyar piac: az Egyesült Királyságban vagy Németországban például hatszor, a Benelux Államokban nyolcszor, de Svájcban is közel négyszer elterjedtebbek a vonalkód nyomtató készülékek. A közép-kelet-európai régióban hazánk leginkább Csehországhoz hasonlatos, azonban itt is közel 40%-os lemaradás tapasztalható.
"Az automatikus azonosítás rendkívül hatékony és olcsó módja a vonalkód technológia, amely kiválóan alkalmazható akár dokumentumok nyomon követésére is." - nyilatkozta Mészöly Imre, a Citizen Systems régiós vezetője a hazai helyzetről, majd hozzátette: "A CNW évtizedes tapasztalatával és szakértelmével az egyik legelismertebb rendszerintegrátor ezen a területen. A két vállalat közötti együttműködési megállapodással hazánk egy nagy lépéssel máris közelebb került a nyugati országokhoz való felzárkózáshoz a vonalkód-technológia terén."

A CNW Rendszerintegrációs Zrt.-ről
A CNW Rendszerintegrációs Zrt. 1994-ben alakult magyar tulajdonú üzleti vállalkozás, amely szoftverfejlesztés, rendszerintegráció, rendszerfelügyelet és üzemeltetés területén nemzetközi színvonalú, testreszabott megoldásokkal, szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. A cég több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik elektronikus dokumentummenedzsment alkalmazások fejlesztése, bevezetése, oktatása terén. A CNW szaktudását és a jelenkor igényeit ötvözve a vállalat tevékenységi köre az elmúlt években nagyvállalati tartalommenedzsment (ECM) rendszerek, illetve legújabban a Web 2.0 filozófián alapuló tudásközpontú üzleti megoldások fejlesztésével bővült.

További információ


A Citizen Systems Europe-ról
Citizen Systems olyan nemzetközi cégcsoport, amely Európában mintegy 25 éve, a világon közel 40 országban van jelen. A világhírű Citizen Watch Company testvérvállalataként számos terméke épít az óragyártáshoz nélkülözhetetlen precizitásra. Üzleti- és mikrotechnológiai eszközöket fejleszt és gyárt, többek között irodai és ipari nyomtatókat, valamint számológépek és egészségügyi mérőeszközök széles kínálatát. A vállalat élen jár az automatikus azonosítás technológiában, hőeljárásra épülő vonalkód nyomtatói egyszerűen kezelhetőek, valamint szélsőséges körülmények között (pl. nedves vagy forró környezetben) is megbízhatóan és költséghatékonyan működnek.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény