FőoldalArchívumKét új Officejet a HP-től
2009. június 29., hétfő ::

Két új Officejet a HP-től

A HP bemutatta HP Officejet nyomtatósorozata új tagjait: a HP Officejet 6000 és a széles formátumú HP Officejet 7000 modellt.Az otthoni irodák és mikrovállalkozások hatékonyságának és produktivitásának fokozására készült új nyomtatók a HP egyedülálló skálázható nyomtatási technológiájára (HP Scalable Printing Technology) épülnek, színes oldalköltségük és energiafogyasztásuk pedig akár 40 százalékkal is elmaradhat a lézernyomtatókétól


A HP Officejet 6000 megfizethető és hatékony megoldás az otthoni irodák dolgozói és a mikrovállalkozások számára a professzionális minőségű, tartós színes üzleti dokumentumok előállításához. A széles formátumú HP Officejet 7000 gyorsabban, fejlettebb és sokoldalúbb nyomtatási jellemzőkkel készít profi színes fotókat és A3+ méretű oldalakat. Kiválóan alkalmas a mikro- és kisvállalkozások marketinganyagainak házon belüli nyomtatására.
A két új nyomtató a HP Officejet családhoz tartozik, amelynek további három új tagját az év elején mutattuk be: a HP Officejet Pro 8500 All-in-One sorozatot, a HP Officejet Pro 8000 nyomtatósorozatot és HP Officejet 6500 All-in-One rendszert.
A HP Officejet 6000 megfizethető áron, lézerközeli sebességgel dolgozik: az első oldal kibocsátása után 7 fekete-fehér vagy 6 színes oldalt nyomtat ki percenként. Segítségével az otthoni irodák felhasználói és a mikrovállalkozások hatékonyan és gazdaságosan készíthetik el üzleti dokumentumaikat.
HP Officejet 7000 Wide Format, a kisvállalkozások nagy teljesítményű nyomtatója
A széles formátumú HP Officejet 7000 kiváló ár-érték arányt nyújt a minőségi színes fotó- és dokumentumnyomtatási képességeket igénylő kis- és mikrovállalkozásoknak. Fejlett jellemzői - pl. a szegély nélküli és az A3+ nyomtatás - révén sokoldalú, megfizethető megoldás a professzionális marketing-szóróanyagok brosúrák, szórólapok, előadásanyagok és képeslapok készítéséhez. Hatékonyan hajtja végre az üzleti feladatokat: nagy nyomtatási sebességének (33 fekete-fehér vagy 32 színes oldal/perc) a minőség sem látja kárát.
A HP Officejet 6000 és a széles formátumú HP Officejet 7000 megfelel az ENERGY STAR szabvány előírásainak. Mindkét rendszer mérsékli a papírpazarlást és akár 40 százalékos energiamegtakarítással is csökkentheti a felhasználó cég környezetterhelését. Eredeti, különálló HP Officejet tintapatronok használata esetén felhasználóik akár 40 százalékot is lefaraghatnak a professzionális minőségű anyagok készítésének oldalköltségéből a lézernyomtatásra jellemző szinthez képest.
A HP Officejet 6000 és a széles formátumú Officejet 7000 együttműködik a HP 920/920XL Officejet tintapatronokkal. Az új patronok kimondottan ColorLok technológiához készült, különleges összetételű pigmentált fekete és festékalapú színes tintáival professzionális minőségű, tartós dokumentumok készíthetők.
Mindkét nyomtató 4-4 patronnal dolgozik. Használójuk standard patronok vagy pedig az egy fekete és három színes - ciánkék, bíbor és sárga - patronból álló "value" csomag között választhat. A HP Officejet 6000 nyomtató június 1-jén már megjelent, míg a HP Officejet 7000 készülék várhatóan szeptember 1-jén kerül a magyarországi üzletekbe.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény