FőoldalArchívumAz Imation piacra dobja az Apollo Expert és Apollo Pro külső merevlemezeket
2009. június 22., hétfő ::

Az Imation piacra dobja az Apollo Expert és Apollo Pro külső merevlemezeket

Apollo Expert UX külső merevlemez az Imation-től
Az Imation Europe piacra dobja az Apollo külső merevlemez-család két új tagját, az Apollo Expertet és az Apollo Prot. A maximum 500 GiB tárkapacitású Apollo Expert UX merevlemezt a gyártó a laptoppal rendelkező felhasználóknak ajánlja.A 2,5 hüvelykes háttértárolót eltávolítható védőborítással látták el, amely megvédi a karcolásoktól és kopástól. A 3,5 hüvelykes Apollo Pro UX merevlemezt ezzel szemben asztali számítógépekhez fejlesztették ki, kapacitása pedig elérheti az egy TiB-ot is


A két merevlemez közös jellemzője, hogy vízszintesen és függőlegesen is használható a kihajtható rögzítő talpak segítségével. A kijelző LED-eken nyomon követhető az adatforgalom és a beépített energiatakarékos mód aktuális állapota.
Az Apollo Expert UX és Apollo Pro UX modellek képesek egy gombnyomással az adatok automatikus biztonsági mentésére is, valamint kompatibilisek az olyan speciális alkalmazásokkal, mint az Apple Time Machine. A plug-n-play egyszerű telepítéséve könnyen lehet adatokat le- és feltölteni akár USB 1.1, akár USB 2.0 port segítségével. A nagyobb megbízhatóság érdekében mindkét meghajtó az Imation saját vezérlőkártyáját használja.
"A most bemutatott háttértárolók mindegyike egyaránt kompatibilis a Mac és PC számítógépekkel is. Ezeket a merevlemezeket azon felhasználók számára ajánljuk, akiknek nemcsak nagy tárhelyre van szükségük, hanem nagyobb sebességre és természetesen megbízhatóságra is" - mondta Alet Jentink, az Imation termékmenedzsere.
A 2,5 hüvelykes Apollo Expert UX az idén nyolcadik alkalommal Las Vegas-ban megrendezett Storage Visions Konferencián a hordozható merevlemezek kategóriájában dizájnjáért "Art of Storage" díjat kapott, amellyel, mint a legkönnyebben használható külső háttértárolót valamint legesztétikusabb ipari formatervezést ismerték el.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény