FőoldalArchívumA Fujitsu az EMC új archiválási szoftverével fejleszti tovább "Efficient E-Mail" kezdeményezését
2009. június 16., kedd ::

A Fujitsu az EMC új archiválási szoftverével fejleszti tovább "Efficient E-Mail" kezdeményezését

Új nagy teljesítményű termékkel, az EMC SourceOne Email Management alkalmazással bővül a Fujitsu Technology Solutions "Hatékony e-mail" (Efficient E-Mail) kezdeményezése.Az EMC következő generációs e-mail archiválási szoftvere a levelek és azonnali üzenetek iktatásával és elmentésével javítja az üzenet-átviteli rendszerek hatékonyságát, csökkenti a tárolási költségeket, és fejleszti a mentési és helyreállítási folyamatokat


Az Efficient E-Mail kezdeményezés bővítése még szorosabbra fűzi a Fujitsu Technology Solutions és az EMC régi együttműködését az integrált tárolómegoldások fejlesztése terén.
Az EMC SourceOne Email Management fejlett új funkciói közül említést érdemel az e-mail archívum okostelefonokról (pl. BlackBerry és Windows Mobile készülékekről) történő közvetlen elérése, valamint az egyszerű ám hatékony webes keresési felület. A mögöttes EMC SourceOne architektúra skálázhatósága és magas rendelkezésre állási szintje révén az alkalmazás megbízható, ütőképes támogatást nyújt az e-mailek archiválásához.
A Fujitsu Technology Solutions ügyfelei mostantól használatba vehetik az EMC SourceOne Email Management alkalmazást. Az EMC EmailXtender 4.8 megoldáshoz érvényes szolgáltatási szerződéssel rendelkező ügyfelek ingyenes migrációs opciókkal élhetnek.
Az Efficient E-Mail kezdeményezés azért indult el, hogy ideális e-mail infrastruktúrát biztosítson Exchange környezetekhez. Kiemelt céljai közé tartozik az e-mailek archiválása, az Exchange szerverek terhelésének csökkentése és az email-kezelés, azon belül a biztonsági mentés támogatása. A kezdeményezés elősegíti az elektronikus levelek elmentését, indexálását és megőrzését az üzleti folyamatok dokumentálása és a jogszabályi előírások teljesítése céljából. Az Efficient E-Mail keretében a Fujitsu Technology Solutions moduláris hardver-, szoftver- és szolgáltatáselemek ötvözésével, egyedi megoldásokat állít össze ügyfeleinek.
Helmut Beck, a Fujitsu Technology Solutions tárolóüzletágának alelnöke így nyilatkozott a bejelentésről: "Az EMC SourceOne Email Management alkalmazás tovább növeli Efficient E-Mail kezdeményezésünk értékét. A vállalatok számára - mérettől függetlenül - nehézséget jelent a folyamatosan duzzadó információtömeg kezelése, amit elsősorban az e-mailek nagy mennyisége okoz. Az EMC SourceOne Email Management sokoldalú megoldást kínál az e-mailek kezeléséhez és archiválásához."

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény