FőoldalArchívumA Canon hatékonyságot és megtakarítást kínál legújabb dokumentumkezelő megoldásával
2009. június 15., hétfő ::

A Canon hatékonyságot és megtakarítást kínál legújabb dokumentumkezelő megoldásával

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette legújabb dokumentumkezelési megoldását, a Therefore™ 2009 rendszert, amely skálázhatóságának köszönhetően a kis- és közepes vállalkozások, a nagyvállalatok és a közintézmények számára egyaránt hasznos eszköz, biztosítja a dokumentumok hatékony és biztonságos rögzítését, archiválását, kereshetőségét és hozzáférhetőségét, segítségével a vállalat méretétől függetlenül növelhető a hatékonyság és csökkenthetők a költségek


A Therefore™ Corporation, amely 2009 márciusáig ADOS Corporation néven működött, az ADOS v6.2 dokumentumkezelő megoldása frissítéseként jelentette meg a Therefore™ 2009 rendszert, amelynek fejlettebb grafikus felhasználói felülete intuitív élményt biztosít. Központi eleme az eCopy desktop connector, amelynek köszönhetően a Canon multifunkciós eszközökön beszkennelt dokumentumok a képernyőn látható hivatkozás segítségével közvetlenül feltölthetők a dokumentumkezelő rendszerbe.
A Personal, Workgroup és Business változatokban elérhető Therefore™ 2009 dokumentumkezelési megoldás növeli a hatékonyságot, és csökkenti az üzleti dokumentumok kezeléséhez, ezáltal a szervezet működtetéséhez kapcsolódó költségeket. Biztosítja az információk gyors és biztonságos rögzítését, archiválását, keresését, valamint hozzáférhetőségét. A tárolt adatok megőrzésére a szervezetek házirendeket hozhatnak létre, valamint a megoldáson belül megadható beállításokkal bármilyen előírást teljesíthetnek, így biztosítható, hogy a dokumentumokat csak a szükséges ideig tárolják. A kulcsfontosságú adatok biztonsága érdekében a rendszermérnökök szabályokkal vezérelhetik a rendszerben tárolt elektronikus dokumentumok hozzáféréseit, és figyelhetik, ki nyitja meg, illetve frissíti az egyes fájlokat.
A belépő szintű Personal Edition változat az egyéni és kisvállalkozó ügyfelek számára készült, és a vállalkozás növekedése esetén zökkenőmentesen fejleszthető. A Workgroup Edition - amelyet a Canon az 5 ... 10 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásoknak szán - az üzleti szempontból kulcsfontosságú strukturált információk, például a szerződések és számlák rögzítését, kezelését és keresését, illetve azok szervezeten belüli megosztását teszi lehetővé. Ez a változat tartalmazza a Therefore™ Web Client modult is, amely az interneten keresztül távolról is lehetővé teszi a fájlok biztonságos megtekintését, elérését és jóváhagyását, így rugalmas megoldást jelent az otthonról dolgozók és a jóváhagyási folyamat egyéb résztvevői számára is.
A Business Edition konfigurációt már a nagyobb, komplex munkafolyamat-kezelést igénylő szervezetek számára fejlesztették. A beépített munkafolyamat-kezelő szolgáltatással automatizálhatók az előre meghatározott üzleti folyamatok: kiiktathatók a gyakori manuális műveletek, csökkenthetők a költségek, kevesebb a hibalehetőség, valamint nő a hatékonyság.
"A legújabb becslések szerint (AIIM, Europe 2009) az alkalmazottak heti négy órát töltenek információk keresésével, amely jelentős kiadást jelenthet a vállalatok számára. A vállalatvezetők célja a lehető leghatékonyabb munkakörülmények és eljárások kialakítása az alkalmazottak számára. A Therefore 2009 felgyorsítja a hozzáférést az információkhoz, ennek köszönhetően javítja a munkafolyamatok hatékonyságát és az irodai termelékenységet" - mondja Adam Gillbe, a Canon Europe irodai megoldásokért felelős marketingvezetője. "Az egyszerűen használható Therefore 2009 rendszer segít megfelelni a mai irodai környezet kihívásainak, és illeszkedik a Canon azon célkitűzéséhez, hogy ügyfeleinek mindig a leginnovatívabb nyomtatási és dokumentumkezelési megoldásokat kínálja" - tette hozzá Gillbe.
A Therefore™ 2009 több mint 250 fájltípus megtekintését teszi lehetővé külső szoftverek megvásárlása és telepítése nélkül. A szoftver kompatibilis a Microsoft Exchange és az IBM Lotus Notes rendszerekkel, így az e-mailek egy központi tárhelyen automatikusan tárolhatók. Mivel továbbra is szorosan együttműködik olyan vállalatirányítási rendszerekkel, mint az Microsoft Dynamics NAV és az SAP, olyan megoldás hozható létre, amely az üzleti folyamatok teljes egészét lefedi.
Az ADOS 6.2 dokumentumkezelő megoldás hazánkban 2008 óta működik a Magyar Cetelem Bank Zrt-nél. A közel 100 felhasználós rendszert több lépcsőben vezeti be a Bank, amelynek első fázisaként az ügyfélszerződések kerültek feldolgozásra. Jelenleg funkcionális és a felhasználók számát érintő bővítés zajlik, ugyanis a Bank azt a döntést hozta, hogy kiterjeszti a szkennelendő ügyfélszerződések körét az ügyféldossziék teljes tartalmára. Ezáltal az összes szakterület lehetőséget kap arra, hogy a dossziékat ne papíralapon, hanem elektronikusan kezelhessék és érhessék el. A rendszer használatával jelentősen javult a munkafolyamatok hatékonysága és átláthatósága.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény