FőoldalArchívumDíjat nyert az APC a Green Enterprise IT Award díjkiosztón
2009. június 12., péntek ::

Díjat nyert az APC a Green Enterprise IT Award díjkiosztón

Az APC InRow® hűtési technológiáját az energiahatékony IT termékek kategóriájában díjazták.Energiahatékony termékek kategóriájában Green Enterprise IT díjat nyert az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója. A vállalatot az Uptime Institute által alapított és az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma által is támogatott 2009-es Green Enterprise IT (GEIT) Awards díjkiosztón választották a legjobbnak


A Green Enterprise IT Awards díjakkal olyan vállalatokat tüntetnek ki, amelyek jelentős lépéseket tettek a megbízható, fenntartható és energiahatékony adatközpontok létrehozása terén. Az APC aktív kapacitás szabályzást támogató InfraStruXureTM InRow® hűtési termékei, beleértve a meleg oldalt lezáró megoldásokat, innovációs tartalmuk és a fenntarthatóságot segítő vezető szerepük miatt nyerték el a díjat. Az új InfraStruXure InRow a hűtési kapacitás hőterhelési követelményeknek megfelelő alakításával csökkenti az energiaköltségeket.
"Elismerés illeti meg az APC úttörő munkáját, amellyel csökkentik az adatközpontok energiafogyasztását" - mondta el Kenneth G. Brill, az Uptime Institute alapítója és ügyvezető igazgatója. "Az APC sikeres kezdeményezései kiváló példát szolgáltatnak az iparág szereplői számára az energiahatékonysági kezdeményezések reális hatásairól és megvalósíthatóságáról" - tette hozzá Kenneth G. Brill.
"Örömmel vesszük át a díjat, ami elismeri folyamatos munkánkat, amellyel arra törekszünk, hogy a legjobb termékeket és megoldásokat kínáljuk ügyfeleink számára és támogassuk adatközpontjaik energiahatékonyságát" - mondta David Guidette, az APC vállalati rendszerekért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.
A GEIT Awards nyertesei bemutatták esettanulmányaikat az intézet LEAN, CLEAN and GREEN című szimpóziumán, valamint ismertették az adatközpontok energiahatékonysággal kapcsolatos kihívásaira választ adó díjnyertes kezdeményezéseiket. A GEIT Awards díj odaítélésének kritériumait olyan projekteknek megfelelően alakították ki, amelyek üzleti esettanulmányként az energiahatékonysági kezdeményezések valós hatásának és megvalósíthatóságának bemutatására is alkalmasak lehetnek.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény