FőoldalArchívumÁllítható érzékenységű mutatóeszközök a Verbatimtól
2009. június 11., csütörtök ::

Állítható érzékenységű mutatóeszközök a Verbatimtól

Nem csak vezeték nélkül egerezhetünk a Verbatim új eszközeivel, de egy gombnyomással változtatható az is, hogy kézmozdulatainkat hogyan kövesse a kurzor a képernyőn.A négy új egér tervezésekor az ergonómia nem csak azt jelentette, hogy minden kézbe kényelmesen illő egereket alkosson a Verbatim csapata, de azt is, hogy a mozgást igényeinknek megfelelően vigyék át a számítógépek kijelzőjére


A Verbatim vezeték nélküli lézeres egerét a notebook-használóknak tervezték, így otthon és út közben is kényelmes a használatuk. Az USB csatlakozós vevőegység utazáskor az egér hasán rögzíthető, így nem kell sokáig keresni az apró vevőt, amikor előkerül az egér a táskából. A többi új Verbatim egérhez hasonlóan ez az egér is három különböző sebességgel mozgatja a kurzort a képernyőn. Attól függően, hogy pixeles pontossággal kell-e fényképeket szerkeszteni, vagy villámgyorsan kell mozogni egy játékban, az egér felbontása tetszés szerint változtatható 800, 1200 és a maximális 1600 dpi között. Három gyorsbeállító gombot találunk még a mutatóeszközön, amelyekhez tetszés szerint társíthatók gyakran használt funkciók. Ahogy az elem az egérbe kerül, a felbontás-váltó gomb felfénylik és fényével jelzi a beállítást: Fényes: 1600 dpi / Halovány: 1200 dpi / Nincs fény: 800 dpi
A MacBook és a Bluetooth technológiával felszerelt noteszgépek tulajdonosai örülnek majd ennek az új egérnek, hiszen a technológia segítségével gyorsan és egyszerűen párosítható az eszköz a számítógéphez, vezetékek nélkül.
Az asztali egér nagyfelbontású lézeres érzékelőjével pontosan követi a legapróbb kézmozdulatot is. Az egérhez dokkolót is ad a Verbatim; használaton kívül a dokkolóra helyezve tölthetők az egér akkumulátorai, ez nem csak pénztárca-barát, de energiatakarékos megoldás is. Miután a dokkolót a számítógép USB csatlakozójába bedugtuk, azonnal ki is használhatjuk a precíz érzékelőnek és az ergonomikus kialakításnak köszönhető kényelmet.
A lézeres asztali egér a lehető legkényelmesebb használatot, a tökéletes ergonómiát nyújtja. A mutatóeszköz felületén a mintázatnak köszönhetően nem csúszik az eszköz használójának keze. Három programozható gomb is helyet kapott az egéren a szokásos gombokon túl, hogy a leggyakoribb feladatok, alkalmazások csak egy gombnyomásra legyenek: a görgetőkerék gombként is használható, és további két gomb található az egér oldalán. Erre az egérre is került felbontás-váltó gomb, hogy mindig az aktuális feladatnak megfelelően mozgathassuk a kurzort a monitoron.
Minden egérhez jár telepítő CD és útmutató a gyors és egyszerű üzembe helyezéshez.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény