FőoldalArchívumAz év legizgalmasabb vállalati Linux rendszere
2009. május 26., kedd ::

Az év legizgalmasabb vállalati Linux rendszere

A Novell bejelentette az év legizgalmasabb vállalati Linux rendszerét, a SUSE Linux Enterprise 11-et. Az új Linux rendszerrel az ügyfelek olyan költséghatékony platformot kapnak egyre összetettebb adatközpontjaik számára, amely alkalmazásaikat megbízhatóan és nagy teljesítménnyel képes futtatni bármely hardverplatformon és virtualizációs hypervisoron, vagy akár a számítási felhőre épülő informatikai infrastruktúrákban.A Novell mindemellett a globális megoldás- és hardverszolgáltatói partnerhálózatát és a független szoftvergyártók (ISV) teljes körű támogatását is a csomag mellé rakja, így az ügyfelek bárhol a világon elérhetik és nyugodtan bevezethetik ezt a költséghatékony megoldást. A SUSE Linux Enterprise 11 platformot a Cisco, a Dell, a Fujitsu Siemens Computers, a HP, az IBM, az Intel, a Microsoft, az NEC, az Oracle és az SAP AG is támogatják


"Az IDC független piacelemző cég idén februárban végzett felmérése szerint a világméretű recesszió miatt az informatikai vezetők közel 50 százaléka tervezi a szerver oldali és asztali Linux technológiák arányának növelését ebben az évben" - mondta Jeff Jaffe, a Novell műszaki igazgatója. "A SUSE Linux Enterprise 11 kiadásával a Novell megkönnyíti a költségek csökkentését az informatikai szakemberek számára, és megoldást kínál olyan kulcskérdésekre, mint a különböző rendszerek együttműködése, a kulcsfontosságú számítógépes megoldások támogatása és a Linux különböző környezetekben való rugalmas alkalmazhatósága" - tette hozzá Jaffe.

A SUSE Linux Enterprise 11 a következő generációs informatikai infrastruktúra operációs rendszereként az egész vállalatra kiterjedő innovációt jelent. A platform tartalmazza a SUSE Linux Enterprise Server és a SUSE Linux Enterprise Desktop legújabb fejlesztéseit, és két új kiegészítést is kínál. Egyik a SUSE Linux Enterprise Mono Extension, az egyetlen olyan termék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a Microsoft.NET-alapú alkalmazások Linux rendszeren történő futtatását. A másik kiegészítés a SUSE Linux Enterprise High Availability System, egy klaszter megoldás, amely biztosítja a kulcsfontosságú számítógépes alkalmazások működését és csökkenti a magas rendelkezésre álláshoz kapcsolódó birtoklási költséget.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény