FőoldalArchívumA Fujitsu Siemens Computers és az SAP közösen nyújt segítséget alkalmazások teszteléséhez
2009. május 04., hétfő ::

A Fujitsu Siemens Computers és az SAP közösen nyújt segítséget alkalmazások teszteléséhez

A Fujitsu Siemens Computers újabb innovációval segíti az SAP® megoldások gyors bevezetését. A vállalat PRIMERGY szerverekre előtelepítve szállítja az SAP Discovery rendszer új generációs változatát.Európa vezető infrastruktúra-szállítója az egyetlen olyan vállalat, amely komplett tesztkörnyezetet kínál az SAP NetWeaver® technológiai platform legújabb verziójához


Az SAP Discovery rendszerrel a nagyvállalatok gyorsabban és gazdaságosabban építhetik ki szolgáltatásorientált architektúrájukat (SOA). A Fujitsu Siemens Computers PRIMERGY szervereire előtelepített rendszer biztonságos (sandbox) környezetet biztosít az ügyfeleknek a SOA alkalmazások teszteléséhez és fejlesztéséhez. Az SAP Discovery System 3 Enhanced változattal a Fujitsu Siemens Computers teljesen új alkalmazásokat támogat: köztük az SAP NetWeaver 7.0-át és az NW1 SP3 + ESR megoldásokat is tartalmazó SAP NetWeaver CE-t (SAP NetWeaver Composition Environment). Az SAP Discovery rendszer új változatának egyedülálló snapshot-készítési és helyreállítási képességeivel az ügyfelek egyszerűen visszaállíthatják rendszereiket az induló gyári konfigurációra, vagy bármely más ügyfélspecifikus rendszerállapotra.
Az SAP ügyfelei széles körben használják az SAP Discoveryt az új és frissített SAP-alkalmazások koncepciójának kidolgozására, tesztelésére, valamint megvalósíthatósági tanulmányok készítésére. A fejlett tesztkörnyezet hónapokról hetekre rövidíti a rendszerkiterjesztés előtti vizsgálatok átfutási idejét, az előtelepített snapshotok pedig felgyorsítják a gyakori üzleti forgatókönyvek betöltését vagy visszapörgetését, így a tesztelők sokféle opciót értékelhetnek rövidebb idő alatt. Az ügyfelek termelékenységét javítja, ha rövidebb idő alatt tudják bevezetni a legfrissebb új és továbbfejlesztett SAP megoldásokat.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény