FőoldalArchívumHibabiztos szoftver-vezérlő PC-alapú automatizáláshoz
2009. április 24., péntek ::

Hibabiztos szoftver-vezérlő PC-alapú automatizáláshoz

A Siemens Ipari Automatizálás (IA) divíziója által kifejlesztett Simatic WinAC RTX F szoftver vezérlő minden aktuális x86-PC platformon (így minden Simatic PC-n is) installálható.Segítségével most először lehetővé vált biztonsági vonatkozású feladatok PC-n való megoldása


A termék kielégíti a megfelelő biztonsági követelményeket és az idevágó szabványokat, mint az EN 954-1 up to Cat. 4, az IEC 62061 up to SIL 3, és az EN ISO 13849-1 up to PL e. Akárcsak a moduláris Simatic S7-vezérlők esetében, a felhasználó a Step 7 terméket használhatja engineering szoftverként, kiegészítve az opcionális, biztonsági vonatkozású feladatokat támogató Distributed Safety csomaggal.
A Simatic WinAC RTX F szoftver vezérlő a Windows XP vagy eXP operációs rendszereken alapul, és optimalizált runtime rendszerrel rendelkezik annak érdekében, hogy a vezérlési feladattal egyidejűleg lehessen terjedelmes PC-feladatokat is futtatni. Különösen alkalmas olyan feladatokra, amelyeket nagy számításiteljesítmény-igény, nagy adatmennyiségek és kemény valósidő-követelmények jellemeznek. A teljesítmény optimális kihasználására a legújabb technológiákat (mint pl. Dual Core) használják: pl. úgy, hogy az egyik mag a Windows-alkalmazásokat, a másik a Simatic WinAC RTX F-t szolgálja.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény