FőoldalArchívumA Canon nagyformátumú nyomtatói már az ArchiCAD nyomtatásvezérlő menüjéből is elérhetők
2009. április 23., csütörtök ::

A Canon nagyformátumú nyomtatói már az ArchiCAD nyomtatásvezérlő menüjéből is elérhetők

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata örömmel jelenti be, hogy iPF605/610/710/720/810/820 típusú nagyformátumú eszközei az ArchiCAD 11. és 12. verziójában HPGL nyomtatóként már alapkiépítésben kiválaszthatóak

A Canon nagyformátumú nyomtatócsaládjának kifejezetten CAD/GIS piacra fejlesztett nyomtatói mind a HPGL2, mind pedig a HP-RTL nyomtatónyelvet támogatják. A Canon csapata az ArchiCAD építészeti tervezőprogram fejlesztőjével közösen tesztelte a funkció megbízhatóságát és működőképességét, így alapkiépítésben, a program menüjében elérhetővé tették a Canon nagyformátumú nyomtatóit. Ennek köszönhetően az ArchiCAD program által kínált nyomtatók közül a felhasználók már könnyedén kiválaszthatják a megfelelő nagyformátumú Canon berendezést. Az egyszerűen kezelhető megoldással egyértelművé válik a nyomtatás munkafolyamata, csökken a hibalehetőségek száma, továbbá gyorsabb feldolgozási idő érhető el.
"Az elmúlt öt évben a Canon jelentős részesedést szerzett a nagyformátumú nyomtatók szegmensében a hosszabb ideje jelen lévő piaci szereplők ellenében. Az ArchiCAD-el közös tesztek és eredmények is azt mutatják, hogy jó irányba haladunk"
- tette hozzá Yuichi Miyano, a Canon nagyformátumú megoldások részlegének európai marketingigazgatója.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény