FőoldalArchívumPick of the Year díj a Konica Minolta magicolor 5670EN/bizhub C31P nyomtatónak
2009. április 10., péntek ::

Pick of the Year díj a Konica Minolta magicolor 5670EN/bizhub C31P nyomtatónak

A Buyers' Laboratory Inc. (BLI) a Konica Minolta magicolor 5670EN/bizhub C31P készülékeit Pick of the Year díjjal jutalmazta.A független, irodai berendezéseket tesztelő intézet a nagyobb munkacsoportok kategóriájában a magicolor 5670EN színes lézernyomtatót mint kiváló eszközt díjazta, ezzel kiemelve a Konica Minolta szerepét az érintett szegmensben. A felhasználók számára biztosított előnyök közé sorolandó a briliáns színképzés, a gazdaságos üzemeltetés valamint a 35 lap/perces nyomtatási sebesség


Image Image
Közel két hónapos tesztelés alkalmával a BLI technikusai számos színes nyomtatót vettek górcső alá, elsősorban a megbízhatóságukat, a nyomatminőségüket, a produktivitásukat, a kezelhetőségüket, a hálózati beállításukat, a gazdaságos üzemeltetésüket vizsgálva. Marlene Orr, a BLI nyomtatókat vizsgáló senior analitikusa az alábbiakat tapasztalta a készülékekről: "Teljesen ideális választás az üzleti felhasználók számára a magicolor 5670EN vagy a bizhub C31P, ugyanis kiváló nyomatminőség mellett alacsony üzemeltetési költségeket biztosít. További hangsúlyozandó értékei közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, az opciós tűzős finisher vagy az USB port a kezelő panelen, mely a PictBridge kompatibilis digitális fényképezőgépekről vagy az USB pendrive-ról történő direkt nyomtatást teszi elérhetővé.
A Konica Minolta házon belül kifejlesztett Simitri HD polimerizált festékével kiváló minőségű, hosszan tartó nyomatok készíthetők a magicolor 5670EN/bizhub C31P eszközzel, mely további benyomást gyakorolt a BLI tesztelőire. A festékező felelős az éles és tiszta nyomtatási eredmény eléréséért, valamint az energiatakarékos használatért is, ugyanis alacsonyabb fixálási hőmérsékletet igényel, mint a hagyományos festékek. A költségtakarékosságról beszélve, egy másik ütős érv áll a Konica Minolta magicolor 5670EN/bizhub C31P gép mellett, állapította meg a BLI a tesztelés alakalmával. A nyomtatási felbontás többféle beállítása nemcsak a felhasználó nyomtatási igényét eléghetik ki, hanem a pénztárcájukat is kímélheti. Gazdaságos módban, kevert nyomatok készítésénél, a képek és grafikai elemek nyomtatásához max. 50%-kal kevesebb festéket használ fel a készülék, miközben éles és tiszta szöveget produkál. A Simitri HD festék energiatakarékos fogyasztásával kombinálva ezt a tulajdonságot, a lézernyomtató használata alacsony üzemeltetési költségeket biztosít más osztályon belüli nyomtatókkal összehasonlítva, ami szintén figyelemre máltó a BLI értékelési eredményeiben.
A Konica Minolta magicolor 5670EN/bizhub C31P készülékhez tűzős finisher is csatlakoztatható, mellyel számos lehetőség nyílik színes vagy fekete-fehér dokumentumok előállítására. A finisheren kívül - ami teljesen egyedi a vizsgált osztályban - a nyomtató további opciókat kínál a felhasználó számára, mint például két alsó papírtálcát, kétoldalas nyomtatást vagy éppen merevlemezt. Mivel egy vagy két alsó tálcával is bővíthető a készülék, a maximális papírkapacitás így 1600 lapra bővíthető. Számos médiatípust kezel, az A5-ös mérettől a banner formátumig (216×1200 mm).

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény