FőoldalArchívum2 GiB-os HyperX SO-DIMM memória, kimondottan Intel Atom processzoros netbookokhoz
2009. április 09., csütörtök ::

2 GiB-os HyperX SO-DIMM memória, kimondottan Intel Atom processzoros netbookokhoz

A Kingston Technology Company Inc., a világ legnagyobb független memóriagyártó vállalata bejelentette, hogy forgalomba hozza a nagy teljesítményű Kingston 2 GiB HyperX SO-DIMM memóriát, amely kimondottan az Intel Atom processzorral ellátott netbookok teljesítményét növeli, a felhasználók legnagyobb örömére


Az új Kingston HyperX memóriamodul a rendszerteljesítményt az átlagosnál rövidebb késleltetési idővel fokozza. "A netbookok töretlen népszerűsége elsősorban a vonzó árnak és az egyszerű kivitelezésnek köszönhető. Mindazonáltal a megfizethetőség, az energiahatékonyság és a kis méret figyelembevételével leegyszerűsített notebookok alapverzióinak memóriakapacitása általában csekélynek számít" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "A Kingston 2 GiB HyperX SO-DIMM memória egyszerű és gyors megoldást kínál az ügyfeleknek a netbook alkalmazások teljesítményének és megbízhatóságának optimalizálása terén egyaránt. Egy netbook bővítésekor az eszköz automatikusan észleli a HyperX memóriamodul előre beállított alacsony késleltetési értékét, és ennek megfelelően növeli a rendszer teljesítményét, sebességét. A nagy teljesítményű memória tökéletes megoldás azon netbook felhasználók számára, akik a rendszerteljesítményt a hagyományos memória nagy teljesítményű, nagyobb kapacitású modulra cserélésével kívánják elérni" - tette hozzá Kaszál Norbert.
A 2 GiB HyperX SO-DIMM memóriamodul tökéletes megoldás például az Asus Eee, az MSI Wind és a Gigabyte UMPC netbook-sorozatokhoz, amelyek támogatják az 533 MHz-es buszsebességet. A Kingston HyperX memóriákhoz élettartam-garancia és a hét minden napján 24 órás, ingyenes technikai támogatás jár.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény