FőoldalArchívum50 GiB egy lemezen: kétrétegű Blu-ray
2009. március 04., szerda ::

50 GiB egy lemezen: kétrétegű Blu-ray

A Verbatim Blu-ray lemezei
Az év elején érkezett a megoldás a HD filmek, nagy mennyiségű adatok, képek és zenék hosszútávú archiválására. A Verbatim új Blu-ray lemeze 50 GiB kapacitást kínál két rétegen az archiválandó értékeknek, és kétszeres sebességgel írható.Az új Blu-ray lemezek 50 GiB-os kapacitása 270 percnyi HD minőségű film vagy akár családi videó rögzítését is lehetővé teszi. A lemez 93 perc alatt írható tele videókkal, multimédiás anyagokkal vagy adatokkal – és az írást követően nyugodtak lehetünk, mert ezek a lemezek megbízhatóan tárolják az adatokat


Különös ellenálló képességük titka a Verbatim HardCoat technológiája: az antisztatikus és karcolódás-mentes rétegnek köszönhetően megvédi a BD adatréteget a karcolások, ujjnyomok és a por okozta sérülésektől. „A HardCoat védőréteget és rögzítési technológiát anyavállalatunk, a Mitsubishi Kagaku Media fejlesztette ki. Vevőink így biztosak lehetnek abban, hogy az adathordozó csúcsminőségű." mondta elTorsten Leye, a Verbatim EUMEA optikai részlegének marketing menedzsere.
A Verbatim/MKM aktív tagja a Blu-ray Lemez Szövetségnek (Blu-ray Disc Association, BDA), továbbá vezető szereplő az optikai adattárolás szektorában. Szoros kapcsolatot ápol a legfontosabb hardvergyártókkal, fejlesztéseiket tesztlemezekkel támogatva. „Felhasználóink számára ez azt jelenti, hogy a Verbatim optikai tárolói tökéletesen működnek a különböző olvasókban és írókban." tette hozzá Leye.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény