FőoldalArchívumA SMART Classroom Suite előtelepítve érkezik az Intel-meghajtású alakítható osztálytermi PC-ken
2009. február 27., péntek ::

A SMART Classroom Suite előtelepítve érkezik az Intel-meghajtású alakítható osztálytermi PC-ken

A SMART Technologies és az Intel® Corporation bejelentette, hogy 2009-től az Intel processzoros osztálytermekbe szánt Classmate PC-it SMART Classroom Suite programcsomaggal előtelepítve szállítja. A SMART Classroom Suite névre keresztelt programcsomag magába foglalja a díjnyertes, óratervezéshez és vezetéshez nélkülözhetetlen SMART Notebook 10-et, a tanulók számonkérésére fejlesztett SMART Notebook SE fájlkezelőt, a számítógéppel felszerelt osztálytermek szervezését segítő SMART Sync 2009 (korábban SynchronEyes névre hallgató) programot, valamint a SMART Response teljes körű vizsgáztató rendszert


Ez az első olyan együttműködés, ahol a SMART oktatói program előtelepített formában egy másik cég hardverfejlesztésének részeként debütál. A megállapodás a SMART és Intel között kötött, immár 17 éve tartó szoros együttműködés újabb állomását jelzi. A SMART szintén részét képezi az Intel által kifejlesztett Intel® Learning Series névre keresztelt oktatási rendszernek, amely az Intel kutatásain alapuló technológiai fejlesztéseket hivatott támogatni és összekapcsolni.
Az nyitható tetejű Classmate PC egy teljes értékű laptop, amely képernyőn keresztüli adatbevitelre is képes tabletPC-vé alakítható, megannyi oktatásközpontú programalkalmazással, amelyet ez az egyedülálló formai kivitelezés hivatott szolgálni. A tabletPC funkció képes felismerni a kézzel írott szöveget, így azt bármikor nyomtatott szöveggé vagy épp számokká alakíthatjuk. A SMART Classroom Suite az alakítható Classmate PC-vel olyan tanulói környezetet teremt, amelyben a diákok képesek kérdéseket feltenni, ötleteiket megosztani, ötletbörzét tartani, valamint nyomon követhetik, illetve teljesíthetik a nekik szánt feladatokat. A tanári számítógép használatával az oktató felügyelheti a diákok munkáját és könnyedén átszervezheti a digitális és interaktív egyéni munkát kiscsoportos vagy akár osztály szintű csoportmunkává. A SMART Classroom Suite programcsomag és az alakítható Classmate PC a SMART Board™ interaktív táblával kombinálva összehangolt, problémamentes oktatói munkát garantál számos szervezési és variációs lehetőséggel az osztályteremben. Az Intel által kifejlesztett Classmate PC-k csupán egy, aprócska példája a cég oktatás terén történő hosszú távú az elkötelezettségének. A termékek tervezése több éves etnográfiai vizsgálatok és globális pilot tesztek eredményeit ötvözik, abból a célból, hogy világszerte megannyi oktató és diák javát szolgálják. A Classmate PC új formája a már létező Classmate PC-k nagysikerű formavezetését viszi tovább. Ezután mindkét típusú készülék forgalomban marad, más-más oktatási célt szolgálva a világszerte, továbbá a SMART Classroom Suite programcsomag kiegészülve, a tanulók helytől és szociális helyzetétől függetlenül részesülhetnek az Intel és SMART által közösen nyújtott fejlesztésekből.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény