FőoldalArchívumMegjelent a Konica Minolta két új fekete-fehér berendezése, a bizhub 601 és 751
2009. február 26., csütörtök ::

Megjelent a Konica Minolta két új fekete-fehér berendezése, a bizhub 601 és 751

A Konica Minolta új nyomtatója
A Konica Minolta bevezette két legújabb fekete-fehér multifunkciós berendezését, a bizhub 601 és a bizhub 751 géptípusokat, amelyek sokoldalú nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási tulajdonságaikkal, valóságos kommunikációs központnak számítanak.Kifejezetten központi fénymásoló irodák, valamint nagyobb vállalatok számára fejlesztették ki ezeket az új készülékeket, amelyeket a legnagyobb pontosság, precizitás és rugalmasság jellemez, bármilyen irodai feladatról is legyen szó


Központi fénymásoló szalonok és nagyobb irodák azok a vállalatok, akik valójában a legtöbbet profitálhatnak a két új berendezés használata során, mivel nagy mennyiségben, kiváló minőségben gyors kiszolgálást biztosítanak. Főbb technikai jellemzőik közé sorolandó az 1 GHz-es CPU, az 1 GiB-es ethernet hálókártya, az 1 GiB memória valamint az opciós 80 GiB merevlemez, amelyeknek köszönhetően elmondható, hogy ezen új berendezések technikailag megfelelően felszereltek ahhoz, hogy a nagyobb munkákat megbízhatóan és gyorsan végrehajtsák. Percenként maximum 60/75 lap másolására vagy nyomtatására képesek.
A bizhub 601 és 751 a befejezési műveletek sokaságát kínálják. Összemásolás, mixplex, mixmédia, borító, fedőlap beszúrás csak néhány az elérhető funkciók közül. Egyszerűen készíthetők olyan fekete-fehér kisfüzetek, amelyek színes borítólapot kapnak. Elérhető továbbá a hagyományos levél hajtogatás funkció valamint a Z-hajtogatás mód is.
A bizhub 601 és 751 multifunkciós eszközök nemcsak a sebesség és nagy terhelhetőség szempontjából állják meg a helyüket, hanem a sokoldalúságuk révén is. A nagy, színes érintőképernyős kijelzőnek köszönhetően nemcsak kényelmesen, hanem egyszerűen kezelhetőek a berendezések. Továbbá, a sokoldalúság a papírkezelésben is megmutatkozik, maximum 200 g/m2-es papírok használhatók A6 … A3+ méretben. A hat papírfióknak köszönhetően az ügyfél hatféle médiatípust is használhat egy nyomtatási munkán belül. Mindkét készülék papírkapacitása 7 600 lap, a papírtálcák menet közben is újratölthetők.
A biztonság fokozása érdekében több funkció áll rendelkezésre a felhasználók azonosítására. Ilyen például az IC kártyás megoldás, vagy a biometrikus, azaz az ujj érhálózat azonosítás. Mindezen felül az új berendezések megfelelnek az ISO 15408 EAL3 szabványnak.
A Konica Minolta színes multifunkciós gépekhez hasonlóan, a bizhub 601 és bizhub 751 is az InfoLine dizájnt kapta: nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás egy gombnyomásra, nagy és színes érintőképernyő, egyszerű kezelhetőséggel párosítva. Az exkluzív külsőn felül nagy hatást gyakorolhat a felhasználókra az Open API technológia, a PageScope Enterprise Suite, a számos további alkalmazás által nyújtott előny, valamint a rendkívül biztonságos működés.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény