FőoldalArchívumA Kingston Technology Company Inc. bemutatta a háromcsatornás, 2 GHz órajelű HyperX DDR3 memóriamodu
2009. február 23., hétfő ::

A Kingston Technology Company Inc. bemutatta a háromcsatornás, 2 GHz órajelű HyperX DDR3 memóriamodu

HyperX memóriamodul
A Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártója bemutatta a háromcsatornás, 2 GHz órajelű HyperX DDR3 memóriamodul különösen alacsony késleltetésű (ULL) verzióját. A 6 és 3 GiB-os csomagokban elérhető 2 GHz órajelű HyperX modul CAS késleltetésének értéke 8-ra csökkent, amelynek eredményeként a Core i7 és X58 platformokon nagyobb teljesítmény érhető el


„A Kingston Technology 2008 októberében, elsőként jelent meg a piacon a 2 GHz órajelű háromcsatornás csomagokkal. E termékcsalád tagjaként mutatja be most a második generációs 2 GHz-es HyperX memóriát is, amely további lehetőségeket biztosít a számítógépes játékok megszállottjainak és a teljesítményméréssel foglalkozó csapatoknak" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. „Az új, különösen alacsony késleltetésű háromcsatornás csomagok teljes mértékben kihasználják a T1 típusú hőelosztók HyperX Thermal Xchange (HTX) technológiáját, így a rendszer működőképességét 1,65 V feszültségen képesek optimalizálni a Core i7 alapú, extrém teljesítményre kialakított alaplapokon" – tette hozzá Kaszál Norbert.
A 2 GHz-es ULL csomagok tovább bővítik a magasabb T1 típusú hőelosztókkal rendelkező HyperX memóriamodulok családját. A választék a 2 GiB méretű DDR2-800 MHz csomagoktól a 6 GiB méretű DDR3-2000 MHz készletekig terjed. A Kingston HyperX memóriákhoz élettartam-garancia és ingyenes, 24-órás technikai támogatás jár.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény