FőoldalArchívumÚjgenerációs interaktív táblákat mutat be a SMART
2009. február 17., kedd ::

Újgenerációs interaktív táblákat mutat be a SMART

Új interaktív tábla a SMART-tól
A SMART Technologies a közelmúltban bejelentette a harmadik generációs SMART Board 600i3 rendszereinek érkezését. Az új sorozat a hagyományos 4:3-as képarány mellett „szélesvásznú" 16:10-es képarányú vetítővel kerül majd forgalomba. A továbbfejlesztett 600i3 sorozat minden modellje egy díjnyertes SMART BoardTM 600-as sorozatú interaktív táblát, illetve egy, a tábla fölé szerelhető, nagy látószögű, közeli vetítőt tartalmaz, amely a hosszabb lámpa-élettartam mellett jobb képminőséget is biztosít.A 4:3-as képarányú modell a(z) Unify55 típusú projektorral, a 16:10-es modell pedig a(z) Unify55w típusú projektorral lesz kapható. A „szélesvásznú" modell a hagyományos 4:3-as változathoz képes 20 százalékkal megnövelt aktív munkafelülettel rendelkezik. A 221 centiméter (87") képátlójú, 16:10-es képarányú változat a mai modern számítógépes felbontáshoz és ezen felbontásra optimalizált tartalmakhoz kíván igazodni. Bármely SMART BoardTM 680-as, 660-as, 580-as és 560-as modellhez felszerelhető az új UF55 projektor, míg az SB685-ös modellhez az UF55w projektor


Az új 600i3 sorozat a korábbi 600i és 600i2 modellek sikerére igyekszik építeni. Az új változat már rendelkezik hálózat-felügyeleti funkcióval, így a rendszer távfelügyelettel ellenőrizhető és irányítható, időt és pénzt takarítva meg ezzel a felhasználóknak. A valós, élénk színű vetített kép megjelenítésével minden videó és állókép tökéletesen láthatóvá válik, még a hátsó sorokban ülők számára is. Az áttervezett projektor és tartókonzol segítségével sikerült még jobban lecsökkenteni az árnyékhatást, valamint kiküszöbölhető, hogy a vetítő erős fénye közvetlenül a pedagógus vagy az előadó szemébe világítson. A kibővített vezérlőpanel lehetővé teszi további eszközök csatlakoztatását, mint például dokumentum kamera, DVD lejátszó, laptop, videó lejátszó, vagy bármilyen audiovizuális eszköz. A rendszer járulékos költségei is lecsökkennek az új, hosszabb élettartamú fényforrásoknak köszönhetően. A lámpa élettartama normál üzemmódban 3000 üzemóra, takarékos üzemmódban pedig 4000 üzemóra, amely 50 százalékkal, illetve 33 százalékkal hosszabb élettartamot jelent a korábbi modellek lámpáihoz képest. Az új SMART BoardTM SB680i3 és SB685i3 interaktív táblarendszereket a londoni BETT 2009 kiállításon mutatták be 2009. január 14.-17.-e között, amely a világ legnagyobb oktatástechnikai szakkiállítása. Magyarországon az EDUCATIO 2009 nemzetközi oktatási szakkiállításon találkozhattak az új SMART BoardTM SB680i3 sorozatú interaktív táblarendszerekkel az érdeklődők.
„Ebben az évben óriási növekedést tapasztaltunk termékeink értékesítésében, akár az oktatástechnikai, akár a céges és vállalati megoldásokat vesszük figyelembe" – mondta Nancy Knowlton, a SMART elnök-vezérigazgatója. „Az új rendszereknek köszönhetően termékeink még magasabb szintre lépnek, amellyel a megnövekvő vásárlói igényeket tudjuk kielégíteni."

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény