FőoldalArchívumMagyar újítás az online reklámpiacon - Elsőként képben a CTnetwork
2008. október 16., csütörtök ::

Magyar újítás az online reklámpiacon - Elsőként képben a CTnetwork

Világviszonylatban is unikumnak számít az az új online hirdetési lehetőség, amely kizárólag az eredmény alapú elszámolást biztosító CTnetwork hálózatában érhető el.A megoldás segítségével egy eddig szűznek számító területen jelenhetnek meg hirdetések.


Így a CTnetwork-höz csatlakozott portáltulajdonosok új bevételi forrásra, a hirdetési hálózatot használó ügyfelek pedig időarányosan még több látogatóra tehetnek szert.
A CTnetwork szöveges hirdetési hálózata a szegmens első hazai, és a mai napig meghatározó szereplőjeként 2004-ben debütált. A szolgáltatás az eredmény alapú elszámolásnak köszönhetően – a hirdető csak a tényleges érdeklődést jelentő átkattintások után fizet – hamar népszerűvé vált. Mindezt a hirdetések konkrét megjelenítésében részt vevő, jelenleg már közel 500 tagot számláló partnerhálózat teszi lehetővé, amelynek révén a CTnetworkben hirdető ügyfelek az internetezők 20 … 30 százalékát elérhetik.

Image Image
Kristók Balázs KKV üzletág igazgató, Hírek Média és Internet Technológiai Kft.
A hálózat gyors bővülésével párhuzamosan a CTnetwork hirdetéskiszolgáló-rendszere is több ízben generációváltáson esett át. „A rendkívül dinamikusan fejlődő online hirdetési piac folyamatos innovációra késztet bennünket, ennek eredménye a most bevezetett 'képes' hirdetési lehetőség is" – magyarázza Kristók Balázs. A magyar újítás lényege, hogy a rövid szöveges hirdetési üzenetek a portálok eddig kiaknázatlan képi felületein, így képgalériákban található fotókon, vagy akár híroldalak illusztrációs anyagain is – egy, az aktivitás hatására lenyíló „buborékban" – megjelenhetnek. Az újfajta környezetben történő reklámozás sok esetben teljesen reklámzajmentes, ami az eddigi tapasztalatok alapján akár nagyságrendekkel is magasabb átkattintási arányt, s így a megbízó számára időarányosan még több látogatót eredményez. „A fogadtatás igen kedvező, a magasabb átkattintási arány azt mutatja, hogy az internetezők nyitottak az új megoldásra, míg a CTnetwork hálózatának tagjai nem pusztán egy merőben új, de – éppen a magas átkattintási arányból fakadóan – jövedelmezőbb forráshoz is jutnak" – mondja Kristók Balázs. A képes hirdetés egyelőre tesztjelleggel működik: a CTnetwork hálózat tagjai némi programozói tudással 1 … 2 óra alatt élesíthetik portáljukon az új bevételi forrást jelentő online hirdetési megoldást.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény