FőoldalArchívumLenyűgöző hangminőség - Toshiba mini NB520
2010. december 22., szerda ::

Lenyűgöző hangminőség - Toshiba mini NB520

A Toshiba bemutatta netbook-családjának legújabb modelljét, a mini NB520-ast, amely azoknak a felhasználóknak készült, akik az átlagosnál fejlettebb hangzással rendelkező, karcsú és stílusos netbookot szeretnének. A mini NB520 a világ első netbookja, amelyet beépített prémium kategóriás, Harman/Kardon hangszórókkal szereltek fel az igazán élénk hangzás érdekében. A mini NB520 netbook 2011 első negyedévétől vásárolható meg Magyarországon

A netbook-felhasználók igényeire szabva
"A világ legkisebb, laptopba szerelt Harman/Kardon hangszórói kiváló hangélményt kínálnak, így a vékony és stílusos NB520 - alkalmazkodva a felhasználók igényeihez - új színt visz a netbookok piacára" - mondta Szabó Tamás, a Toshiba magyarországi marketing vezetője. A netbookhasználók 81,4 százaléka1 nyilatkozott úgy, hogy fontos számukra gépük kiváló hangminősége, továbbá a felmérésből az is kiderült, hogy a megkérdezettek több mint kétharmada használja a hangszórókat zenehallgatáshoz vagy filmnézéshez, ha egyedül van otthon, míg 40 százalékuk teszi ugyanezt barátok társaságában.

Vibráló basszus és kristálytiszta hangok
Kis mérete ellenére a mini NB520 kiemelkedő hangzásvilágot rejt: 2 wattos Harman/Kardon sztereó hangszóróival olyan hangerőt és -minőséget nyújt, amely általában nem a netbookok jellemzője. A Dolby Advanced Audio támogatása természetes hangélményt biztosít zenehallgatáshoz, illetve HD minőségű (720p) videók megtekintéséhez.

A Sleep and Music szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók csatlakoztatni tudják MP3-lejátszójukat az NB520-hoz, így kedvenc zeneszámaikat a netbook bekapcsolása nélkül hallgathatják annak hangszóróin.

Külsejében is megnyerő
A finom vonalvezetésű, mini NB520 fényes, fémes csillogása és bemélyesztett, pontozott mintázata öröm a szemnek, ráadásul a gumiborításra emlékeztető festés rendkívül kellemes tapintású is. Az öt különböző, élénk színváltozat - kék, barna, lime, türkiz és narancssárga - széles választási lehetőséget kínál a vásárlók számára ahhoz, hogy megtalálják az egyéniségükhöz igazán illő példányt.

Toshiba Places - A hozzáadott érték
A Toshiba Places, a Toshiba online szolgáltatásainak portálja egyszerűbbé teszi a tartalmak és alkalmazások elérését, illetve megvásárlását. A különböző Market Place szolgáltatások, mint például a 7Digital által üzemeltetett Music Place tovább növeli a Toshiba gépek felhasználói élményét. A Music Place egy olyan egyszerűen használható ügyfélprogram, amely biztosítja az egyik legbővebb zenekatalógus elérését. A felhasználók a megvásárolt zeneszámokat letölthetik vagy egy személyes felhőalapú tárhelyre menthetik, majd a csatlakoztatott eszközeiket az interneten keresztül szinkronizálhatják. Így a tartalom - a modern kor követelményeinek megfelelően -, bármikor és bárhol hozzáférhető.

Tények és számok*

  • A Toshiba mini NB520 A Toshiba mini NB520
    Intel Atom N550
  • RAM: akár 2 GiB DDR3
  • HDD: akár 250 GiB
  • 25,7 cm-es (10,1'') képátlójú TruBrite képernyő LED háttérvilágítással, 16:9 képarány, 1024×600 képpont
  • 3 db USB 2.0 csatlakozó, amelyek közül az egyik Sleep and Charge technológiát használ, kétféle formátumot támogató kártyaolvasó
  • vezeték nélküli hálózati csatlakozás (802.11 b/g/n), Ethernet LAN, Bluetooth 2.1* (a Bluetooth 3.0 szoftverfrissítés a későbbiekben lesz érhető)
  • Harman/Kardon sztereó hangszórók 2×2 wattos kimenettel, ~90 dB maximális hangerővel
  • Dolby Advanced Audio
  • Sleep and Music funkció a mikrofonporton keresztül
  • VGA webkamera mikrofonnal
  • 6 cellás akkumulátor akár 10 órás működési idővel
  • méretek: 261,9×189,5×16,6 mm (elöl)/35,5 mm (hátul)
  • tömeg: 6 cellás akkumulátorral 1,32 kg
  • Toshiba Media Controller, Toshiba Eco Utility, Toshiba Life Space, Toshiba ConfigFree
  • operációs rendszer: Windows 7 Starter 32 bit

* a konfigurációtól és a helyi elérhetőségtől függően változhat
1: a Toshiba 2010 szeptemberében végzett internetes felmérése a felhasználók netbook-preferenciáról (Anglia, Franciaország, Olaszország)

A Toshiba honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény