FőoldalArchívumGyorsabb adatátvitel: új Toshiba StorE D10 külső merevlemez
2010. november 23., kedd ::

Gyorsabb adatátvitel: új Toshiba StorE D10 külső merevlemez

A Toshiba bemutatta az elegáns StorE D10 külső merevlemez-meghajtót, amely kiváló választás az átlagos felhasználóknak és a vállalatoknak egyaránt. A napjainkban egyre inkább növekvő tárolókapacitás-igényekhez igazodva a StorE D10 hatalmas, akár 2 TiB helyet biztosít adataink, illetve biztonsági mentéseink számára. A StorE D10 2010 negyedik negyedévétől vásárolható meg Magyarországon

Professzionális és saját használatra
A mutatós, fényes fekete StorE D10 és a számítógép közötti gyors adatforgalmat két nagysebességű csatolófelület teszi lehetővé: az USB 2.0 akár 480 Mib/s átvitelt, míg az eSATA - akár 2 méternél hosszabb kábeles kapcsolaton keresztül is - gyors adatforgalmat biztosít. Hatalmas tárolókapacitásával és nagy átviteli sebességével a Toshiba StorE D10 a kis- és középvállalkozások profi, valamint az átlagos felhasználók otthoni igényeihez egyaránt igazodik.

Egyszerű és megbízható biztonsági mentés

Toshiba StorE D10 külső merevlemez Toshiba StorE D10 külső merevlemez
Habár a felhasználók többsége ismeri az értékes adatok elvesztésével járó kockázatokat (amelynek oka lehet vírustámadás vagy a számítógép váratlan hardveres vagy szoftveres problémája), mégis gyakran előfordul, hogy nem készülnek fel adataik kártékony programok elleni védelmére, és nem készítenek azokról rendszeresen biztonsági másolatokat sem. Annak érdekében, hogy a biztonsági mentés folyamatát a lehető legegyszerűbbé és megbízhatóbbá tegye még a tapasztalatlanabb felhasználók számára is, a StorE D10 tartalmazza a Nero BackItUp&Burn alkalmazás előtelepített próbaverzióját. A program nem csak segít megvédeni az adatokat, hanem a biztonsági mentés folyamatát is automatizálja. Ezenkívül a McAfee Internet Security Suite 2009 program próbaverziója védi a meghajtót a vírusokkal szemben, alkalmassá téve azt bármilyen biztonsági mentésre.

Tények és számok

  • Formázott kapacitás: 1 TiB, 1,5 TiB, 2 TiB
  • 3,5 hüvelykes eSATA/USB 2.0 meghajtó
  • Méret: 172×168×30 mm
  • Tömeg: kb. 1000 g (kapacitástól függően)
  • Nagy sebességű eSATA és USB 2.0 csatolófelület
  • Átviteli sebesség a csatolófelületen akár 480 Mib/s
  • Rendszerkövetelmények: Windows XP/Vista/Windows 7 USB- vagy eSATA-csatlakozóval
  • Mellékelt kiegészítők: USB-kábel, hálózati adapter, tápkábel

A Toshiba honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény