FőoldalArchívumA Sharp a belépő szintű színes A3-as MFP-t kínál a kisebb irodák és munkacsoportok számára
2010. november 22., hétfő ::

A Sharp a belépő szintű színes A3-as MFP-t kínál a kisebb irodák és munkacsoportok számára

A Sharp azon cégeket célozza új kompakt, színes multifunckiós készülékével, akik korábban nem rendelkeztek színes MFP-vel. Azok a vállalkozások, amelyek sosem rendelkeztek színes géppel, azt hihetik, hogy azok drágák, lassúak és bonyolultak. Az MX-2310U A3-as színes MFP gyors nyomtatási sebességet és kitűnő nyomtatási minőséget képes nyújtani, mindezt környezetbarát módon

Bár az MX-2310U a legkisebbnek számít kategóriájában, mégis számos, a magasabb kategóriában megszokott jellemzővel bír már alapkivitelben is. A kétoldalas nyomtatás, másolás és szkennelés mellett a vásárlók helytakarékos belső finisherrel, fax funkcióval, megnövelt biztonsági funkciókkal, kibővített papírkapacitással és a Sharp OSA platformmal is kiegészíthetik a konfigurációt.

A felhasználóbarát interfésznek köszönhetően a vásárló még akkor is egyszerűnek találja az MX-2310U használatát, ha minden lehetséges kiegészítőt beszerez.

"Sok vásárlónk számára minden bizonnyal újdonságot jelent majd a színes MFP, ezért komoly hangsúlyt fektettünk az egyszerű kezelhetőségre," mondta Yoshuke Kashu, a Sharp Digitális Dokumentum Rendszerek piac és termékinformációs menedzsere. "Ennek szellemében például egy styluszt mellékelünk az érintőképernyőhöz az egyszerűbb adatbevitel érdekében."

Az MX-2310U berendezést emellett a Sharp távoli elérésű vezérlőpanel funkciójával is ellátták, így a technikai személyzet távolról is működtetheti a készülék kezelőszerveit.

Környezetbarát kivitel

Miközben a mezőny egyik legnagyobb teljesítményű A3-as színes MFP-jéről van szó (nyomtatási sebessége eléri a 23 oldal/percet színesben és fekete-fehérben is), az Energy Star tanúsítvány igazolja az MX-2310U kiváló zöld jellemzőit.

A szkenner LED fényforrást használ az energiafogyasztás csökkentése érdekében, a gép gyors bemelegedési idővel bír, és készenléti üzemmódban beéri mindössze 1 wattos fogyasztással, ami elegendő faxok fogadására. Mindemellett az MX-2310U "megtanulja" a vásárló felhasználási szokásait, és automatikusan készenlétbe helyezi magát az inaktív időszakokban, ezáltal a jellemző energiafogyasztás értéke a kategórián belül a legalacsonyabbak között van.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény