FőoldalArchívumÚj disztribúciós partnert jelentett be a Symantec Magyarország
2010. október 15., péntek ::

Új disztribúciós partnert jelentett be a Symantec Magyarország

Az Apcom CE Kft. lett a Symantec nagyvállalati termékportfoliójának hivatalos disztribútora. A kft szeptembertől látja el a Symantec nagyvállalati adatmentés-, archiválás-, adatközpont-, storage- és szerver menedzsment termékportfóliójának hivatalos disztribútori feladatait

Az Apcom által forgalmazott portfólió a NetBackup, Enterprise Vault, Storage Foundation, Veritas Cluster Server és a Command Central Storage termékekere terjed ki.
"Az Apcom CE Kft.-t a hazai piacon betöltött súlya, valamint kiváló szakembergárdája miatt választottuk disztribúciós partnerül. A Symantec és az Apcom közötti hivatalos disztribútori együttműködés kiváló lehetőség arra, hogy növeljük piaci részesedésünket Magyarországon" - mondta Selmeczi János, a Symantec regionális disztribúciós sales menedzsere. "Ezzel a fajta progresszív disztribúcióval vevőink egy komplexebb szolgáltatást kaphatnak, úgy mintha a disztribútor a Symantec meghosszabított keze lenne például a Microsoft és a Symantec által elindított 'Backup together" kampányban."
Harold Teasdale, a Symantec country menedzsere szerint az együttműködéstől elsősorban a Symantec adatmentési termékeinek magyarországi piaci pozíciójának növelését várják.
Az Apcom részéről a Symantec termékek felelőse Fülöp Zoltán lesz, aki komoly tapasztalatokkal rendelkezik az IT szektor területén.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény