FőoldalKonstruktőrA MEC Unimec kapcsolói akár nyolcféleképpen is kapcsolhatnak
2013. március 25., hétfő ::

A MEC Unimec kapcsolói akár nyolcféleképpen is kapcsolhatnak

Bekapcsolás, kikapcsolás, átváltás, polaritás csere ... ez mind lehetséges az Unimec sorozat 2-pólusú nyomógombos kapcsolóival

Egy nyomógombos eszköz tervezésénél általában előnyös, ha ugyanazt a nyomógombot használhatjuk, függetlenül attól, hogy be, kikapcsolásra vagy váltásra akarjuk használni. Ráadásul, az adott eszköz módosításánál nagyon üdvözölt megoldás a nyomógomb funkciójának változtatási lehetősége a gomb kicserélése nélkül. Az Unimec sorozat nyomógombjai könnyedén teljesítik a rugalmasság ezen követelményeit, ami az egyik valószínű oka, hogy a sorozat elnevezésében az „Uni" szócska is benne van. A sorozat minőségére garancia, hogy a dán MEC cég már 75 éve fejleszt és gyárt csúcsminőségű nyomógombokat.

Az Unimec nyomógombok akár nyolc féleképpen használhatók, ahogy azt az alábbi táblázat is szemlélteti:

Az Unimec kapcsolók kaphatók nyomógomb vagy kapcsoló valamint standard vagy nagy hőmérsékletű (működés legfeljebb +160 °C-on) változatokban. Szintén választhatók ezüstözött (0,5 mA áramtól) vagy aranyozott érintkezők már 0,5 µA-es áramokhoz. A maximálisan 250 mA-es áram (legfeljebb 500 mA zárt állapotban) univerzális felhasználást tesz lehetővé, beleértve számos komponens közvetlen kapcsolását, mint pl. a tárolós reléket. A minőségi műanyagok, rozsdamentes acél belső alkatrészek és az IP54-es védelem hosszú élettartamot valószínűsít.

Az Unimec sorozat különféle kapcsolófedelekkel használható visszajelző LED-ekkel vagy nélkülük. Ezen felül a 16.250 típusú adapterrel a Multimec sorozat kapcsolófedeleinek széles választéka is használható. További részleteket az Unimec adatlapja tartalmaz.

Egyes típusokat raktáron is tart a SOS electronic, de megrendelésre az Unimec sorozat bármely tagját be tudja szerezni. Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

 

Előnyök/Jellemzők:

  1. minőségi 2 pólusú nyomógombok
  2. 250 mV/120 V, 9 W AC, 6 W DC
  3. akár 8 féle bekötés
  4. ezüstözött vagy aranyozott érintkezők
  5. az élettartam változattól függően 5E5-től 10E6 kapcsolási ciklus
  6. nagy hőmérsékletű típus is kapható (legfeljebb 160 °C-ig)
  7. nyomó és nyomógombos kapcsoló változatok
  8. IP54 védelem
  9. LED-es vagy LED nélküli kapcsolófedelek
  10. a Multimec sorozat kapcsolófedelei is használhatóak (adapterrel)

 

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény