FőoldalGyártósorElektromágneses, hordozható jelölőgép
2020. március 25., szerda ::

Elektromágneses, hordozható jelölőgép

A legújabb Technifor technológiákkal felszerelt XM500 egy könnyű és robusztus, mikro-jelölőgép, amelyet nem meglepő módon jelöléstechnikai és nyomkövetési alkalmazásokhoz ajánl a gyártó, elsősorban professzionális ipari szakterületekre. A könnyű elektromágneses XM500 jelölőgép ergonomikus érintőkijelzővel rendelkezik vezérlési és fájlszerkesztési célokra, a jelölési terület egy LED-es világítóelem folyamatos megvilágítása alatt van az operátori kényelem és hatékonyság érdekében. Az XM500 beágyazott szoftverében programozható a jelölési feladat, előnézeti képet is biztosítva, az USB port pedig a megszokotthoz hasonlóan gyors és egyszerű adatmozgatást biztosít

Az XM500 jelöléstechnikai felhasználásának csak a képzelet szab határt, hiszen támogatja szövegek, emblémák, kétdimenziós (adatmátrix és QR) kódok stb. felvitelét is. A teljes körűen programozható XM500 totális rugalmasságot nyújt a jelölési paraméterek, térközök, betűméret stb. konfigurálása tekintetében. A Dynamic Dot Control technológia lehetővé teszi a pontsűrűség beállítását az elvárt jelölési mélység és méret függvényében, így a jelölések leolvashatók és kiváló minőségűek maradnak az alkalmazástól függetlenül. Folyamatos vonalas és pontról-pontra jelölést is támogat az XM500, HGPL formátumban minden logótípussal is kompatibilis.

Az XM500 kétoldali fogantyúval és felső szíjjal is rendelkezik, amelyeken keresztül a tartása kényelmes és biztos. A 3 méteres fejbővítővel jelentősen kiterjeszthető a felhasználás helye, a gép szerény, mindössze 2,7 kg-os tömege minden körülmények között egyszerű kezelhetőséget és szállíthatóságot biztosít. Az XM500 felhasználási lehetőségei igen sokrétűek, kezdve burkolatok modellszámmal és sorozatszámmal ellátásától acélcsövek és mezőgazdasági eszközök, szerszámok jelölésén át az elektronikai cégek által használt, belső nyomon követési folyamatokig számtalan területen teljesíthet ideálisan. Az XM500 kompatibilis műanyagokkal (ABS, PA, PP.C37) és fémekkel (alumínium, C44 polírozott alumínium, vas, réz, acél, festett acél) is.

A Technifor honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény