FőoldalÜzletIsmét Open Innovation Challenge a Nokiánál
2016. június 15., szerda ::

Ismét Open Innovation Challenge a Nokiánál

Az idei Nyílt Innovációs Kihívás a hálózatba kapcsolt gépjárművek, digitális egészségügy és egyéb ágazatok terén keresi a fejlesztőket

A 2016-os Mobil World Congressen a Nokia kiemelte, hogy vezető szerepet kíván betölteni a következő generációs 5G és IoT technológiák fejlesztésében, amely alkalmazások, platformok, biztonsági megoldások, kapcsolódási megoldások és szolgáltatások változatos portfóliójának kifejlesztését jelenti számos különböző iparágban. Ezzel összefüggésben áll a Nokia által negyedik alkalommal meghirdetett Nyílt Innovációs Kihívás, melynek témája ezúttal a dolgok internete. A világ bármely részéről várnak innovátorokat, akik a dolgok internetének alábbi területein dolgoznak a jövő technológiáinak megvalósításáért: közbiztonság, hálózatképes gépjárművek, Ipar 4.0, digitális egészségügy, közművek, biztonság és okos városok. A Nyílt Innovációs Kihívás minden innovátor, kezdő vállalkozás, szervezet, akadémia és egyén előtt nyitott, aki vagy amely olyan jövőbeli technológiák fejlesztésén dolgozik, amelyek javítják életminőségünket, valamint ötletét egy működő prototípus segítségével be is tudja mutatni.

A pályázat időtartama alatt a Nokia üzletági szakemberekkel együtt értékeli a nevezések újszerűségét, hatását és üzleti potenciálját. A győztesek bekapcsolódhatnak a Nokia Innovációgyorsító Programjába, mely segítségével a Nokia vállalati keretein belül inkubációs környezetben fejleszthetik elképzeléseiket, hozzáférhetnek a Nokia globális piacaihoz és befektetői kapcsolatokat építhetnek ki. Ráadásul a három legjobb eredményt elérő csapat között inkubációs díjként összesen 100 ezer euró kerül kiosztásra. A legjobb 15 csapat meghívást kap egy kétnapos párizsi koncepciófejlesztő workshopra, amelyet a Nokia szakemberei tartanak októberben. A végső döntésre és a díjátadó rendezvényre rögtön a workshop után kerül sor.

A jelentkezéseket már most is, egészen augusztus 15-ig között lehet benyújtani

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény