FőoldalKonstruktőrNagy hatásfokú, alaplemezes hűtésű, 1 kW teljesítményű DC/DC konverter
2017. január 10., kedd ::

Nagy hatásfokú, alaplemezes hűtésű, 1 kW teljesítményű DC/DC konverter

A Murata Power Solutions bemutatta a 12 és 24 VDC névleges feszültségű ipari rendszerekhez fejlesztett, moduláris DC/DC konvertereinek harmadik generációját. Az ICF-sorozatú alkatrészek a korábbiakhoz hasonló tervezési elveket követik, és ideális megoldást kínálnak ipari standard szerinti, strapabíró, nagy teljesítményű és alaplemezes hűtésű DC/DC konverzióra

Az akár 1 kW kimeneti teljesítmény leadására képes, ICF-sorozatú eszközök bemeneti feszültségtartománya 9 ... 36 VDC, tipikus hatásfokuk 96,4%. Az újdonságok kétféle kimeneti feszültséggel, 24, ill. 28 VDC változatban érhetők el, tokozásuk ipari standard szerinti, full-brick méretet kapott. A 119×64×13,2 mm befoglalóméretek alatt az új konverterek egy speciális kialakítású alaplemezt tartalmaznak, amely nemcsak kielégíti a MIL-STD-810G szabványban foglalt követelményeket a rázkódás- és ütődésállóságra nézve, hanem lehetővé teszik a konverterek teljes névleges teljesítményen történő üzemelését is csupán az alaplemez által szolgáltatott hűtésteljesítménnyel a –40 ... 105 °C hőmérséklet-tartományban.

Az új, ICF-sorozatú DC/DC konverterek javasolt alkalmazási területe a 12 vagy 24 V-os, egyenfeszültségű akkumulátoros rendszerek, motormeghajtók, gépjárművek vészhelyzeti elektronikai rendszerei, intelligens közműhálózati rendszerek, nagy teljesítményű gépészeti berendezések stb.

A Murata Power Solutions honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény