FőoldalKonstruktőr8:1 analóg frontend szenzorinterfész
2016. június 08., szerda ::

8:1 analóg frontend szenzorinterfész

Az Exar Corporation bejelentette XR18910 modellnevű, analóg front-end szenzorinterfész-családját, amely az apró, 3,5×3,5 mm-re kiterjedő helyigényt széles funkcionalitással és nagy csatornaszámmal egyesíti. Az XR18910 jelút linearitása 14 bites, célalkalmazása pedig az analóg szenzorok illesztése beágyazott A/D-átalakítóval rendelkező mikrokontrollerekhez vagy FPGA-khoz

Az integrált, 10 bites D/A-átalakító ±560 mV ofszetkorrekciót és mind a nyolc differenciális bemenetre független ofszetértéket kínál. A programozható erősítésű műszererősítő nyolc, rögzített erősítésű beállítási lehetőséget kínál (2 V/V és 760 V/V között), amely biztosítja, hogy az erősített szenzorjel a jelútba eső A/D-átalakító bemeneti tartománya szempontjából optimális legyen. A szenzorinterfész integrált LDO-ja szabályozott, 3 vagy 2,65 V értékű feszültséget szolgáltat a szenzorok táplálására. Az XR18910-család I2C soros interfészen keresztül vezérelhető, tipikus áramfelvétele 457 µA, alvó módban azonban 45 µA-rel is beéri.

Az XR18910 RoHS-kompatibilis, halogénmentes, teljesíti a környezetbarátságot előirányzó egyéb normákat, és 3,5×3,5 mm méretű, QFN-típusú tokozással érhető el.

Az Exar Corporation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény