FőoldalKonstruktőrIzolált, masszív felépítésű DC/DC modulok
2016. május 18., szerda ::

Izolált, masszív felépítésű DC/DC modulok

A Murata Power Solutions bemutatta BPM15 sorozatú, izolált DC/DC teljesítménymoduljait, amelyek 15 W izolált teljesítményt szolgáltatnak ±5 V, ±12 V és ±15 V kimenetekről. Az új sorozat jó kompromisszumot biztosít az elektromos teljesítmény, masszív fizikai jellemzők és költségek között, és egyúttal megadja a teljesítményelektronikai fejlesztők számára szükséges rugalmassági jellemzőket is

A modulokat a 4:1 bemenetű, 9 ... 36 V és 18 ... 75 V feszültségtartományt támogató, izolált DC/DC modulokra irányuló, növekedő kereslet hívta életre. Az új modellek 1600 VDC feszültségig ellenállóak. A sorozat támogatja a legújabb impulzusszélesség-modulációs (PWM) technológiákat és az automatizált, felületszerelési elektronikai gyártást is.

A modulok működési hőmérséklet-tartománya -40 ... 85 °C, amely a kiterjesztett hőmérsékletű kereskedelmi és ipari alkalmazásoknak egyaránt eleget tesz olyan esetekben is, amikor a légáramlás mértéke csekély vagy egyáltalán nem áll rendelkezésre. Az eszközök megerősített felépítéssel rendelkeznek, befoglalóméreteik 2,5×2,5×1 cm, árnyékolt fémburkolatuk optimális termikus és mechanikai teljesítményt és hosszú távú megbízhatóságot nyújt.

A BPM15-család rendelkezik megfelelőségi tanúsítvánnyal az UL-60950-1, CSA-C22.2 No. 60950-1, IEC/60950-1, 2nd edition szabványok szerint.

A Murata Power Solutions honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény