FőoldalKonstruktőrKönnyen kereshetünk megfelelő érzékelőt
2014. december 18., csütörtök ::

Könnyen kereshetünk megfelelő érzékelőt

panasonic-szenzorNovemberben elindult a Panasonic "Szenzorkereső" alkalmazása. A termékkereső gyorsabbá és könnyebbé teszi a vásárlók, az automatizálási és a gépészmérnökök dolgát, hogy megtalálják azt az érzékelőt, amely megfelelően illeszkedik a műszaki követelményeikhez

A "Szenzorkereső" főbb jellemzői: a felhasználóbarát kialakítás és az intuitív működés. A jól strukturált, felhasználóbarát navigációs forma képezi a termékkereső magját. A felhasználót egyszerű és közvetlen módon vezeti el ahhoz az érzékelőhöz, amely a legjobban megfelel a műszaki követelményeknek.

A széles termékportfólió érzékelő-termékcsoportokra szűkíthető (nyomásérzékelők áramlásérzékelők, általános fotoelektromos érzékelők, fényfüggönyök, induktív érzékelők, optikai érzékelők (fényszálas és erősítős), valamint mérőérzékelők). Mind a nyolc érzékelő termékcsoportnál egyértelmű az egyes keresési jellemzők megadása, így segítve a megfelelő érzékelő megtalálását.

A "Szenzorkereső" egyaránt használható PC-n és mobil eszközökön. Betöltése után rögtön használható az adatok szűrésre, nincs hosszú várakozás idő, vagy oldal-újratöltés. Egy másik nagyszerű tulajdonsága a "Szenzorkereső"-nek a többnyelvűség: A felhasználók kereshetnek angol, francia, német, olasz és spanyol nyelven. Az összehasonlítási lehetőség és a keresési eredmények PDF-be mentése jól kiegészítik a termékkeresőt.

A Panasonic Szenzorkereső honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény